Reiskoffers en tassen voor iedere trip

15% korting bij travelbags.nl

  • 15% korting op het volledige assortiment
  • Meer dan 10.000 producten van 100 topmerken
  • U betaalt geen verzendkosten

Bestel nu

Speciaal voor u

Als ICS Card-houder ontvangt u nu maar liefst 15% korting op dit uitgebreide assortiment als u met uw Card betaalt.

Bestel nu met korting

Gebruikmaken van deze aanbieding is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is de kortingscode in te vullen in het veld 'Couponcode invoeren' bij het afrekenen en betalen met uw ICS Card. De 15% korting wordt vervolgens automatisch berekend.

U ziet de code als u inlogt op Mijn ICS.

Over Travelbags.nl

Travelbags.nl is dé online winkel op het gebied van koffer en tassen. U kunt hier alles vinden wat u nodig heeft voor uw volgende reis. Of u nu naar uw werk of naar school gaat, een dagje gaat winkelen of een vakantie op de planning hebt staan: waar u reis ook naartoe gaat, het begint bij Travelbags! Kies uit meer dan 20.000 producten van 120 topmerken zoals Samsonite, Eastpak, The North Face, Michael Kors en Secrid.

Wanneer u op werkdagen voor 23.59 uur besteld, heeft u uw aankoop een dag later al in huis. Bovendien betaalt u geen verzendkosten vanaf €20,-. Is uw bestelling niet naar wens? Dan retourneert u uw aankoop kosteloos!

Actievoorwaarden
  • De kortingscode ter waarde van 15% is geldig tot en met 31 januari 2021.
  • De kortingscode is geldig bij alle orders die u betaalt met uw ICS Card.
  • Er is geen minimale bestelwaarde.
  • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en is niet inwisselbaar voor geld.
Vragen?

Heeft u vragen over het online aankoopproces en/of uw bestelling? Dan kunt u terecht bij Travelbags.nl via het telefoonnummer 0523-270088.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Travelbags.nl. Travelbags.nl is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Travelbags.nl, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Travelbags.nl. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Travelbags.nl lijdt. ICS garandeert niet dat Travelbags.nl voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.