Tot € 45,- korting op een Fitbit

Aanbieding Fitbit smartwatches & activity trackers

  • Smartwatch en activitytracker in één
  • Met een stijlvol en robuust design
  • En contactloos betalen functionaliteit

Log in voor de kortingscode

Fitbit smartwatches & activity trackers helpen u om meer inzicht te krijgen in uw levensstijl. Of u nu vaker achter uw bureau vandaan wilt komen, bezig bent met revalideren of beginnend hardloper bent.

Sinds kort kunt u ook met de Fitbit betalen! Koppel uw ICS creditcard aan de Fitbit smartwatch of activity tracker en betaal voortaan snel, makkelijk en veilig vanaf uw pols.

Korting op een Fitbit

Heeft u nog geen Fitbit? Dan schaft u deze nu met korting aan. De onderstaande typen bezitten allemaal Fitbit Pay, zodat u uw creditcard kunt koppelen en contactloos kunt betalen.

Product Adviesprijs Korting ICS-aanbieding

Fitbit Charge 3 SE

€ 169,95 € 25,00 € 144,95

Fitbit Versa

€ 199,95 € 30,00 € 169,95

Fitbit Versa SE

€ 229,95 € 35,00 € 194,95

Fitbit Ionic

€ 269,95 € 45,00 € 224,95

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding?

  1. Log in bij Mijn ICS voor de kortingscode
  2. Doe een bestelling via de speciale actiepagina van Fitbit
  3. Gebruik de kortingscode bij het afrekenen en betaal met uw ICS Card
Betalen via Fitbit: zo werkt het

Sinds januari 2019 is het in Nederland mogelijk om met een Fitbit smartwatch of activity tracker contactloos te betalen. Om dit mogelijk te maken, voegt u uw creditcard toe aan uw Fitbit Wallet. Dit doet u via de Fitbit app. Hierna kunt u met uw Fitbit contactloos betalen.

Lees meer over betalen met een smartwatch

Over Fitbit

Fitbit is vooral bekend van activity trackers maar heeft tegenwoordig ook een uitgebreid assortiment aan smartwatches. Het doel van Fitbit is om mensen te helpen gezonder en actiever te leven door ze met data, motivatie en coaching te ondersteunen in het nastreven van hun doelen.

Vragen

Heeft u vragen over de aanbieding? Neem dan contact op met de klantenservice van Fitbit.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer

Fitbit Netherlands B.V. is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit een kortingscode van Fitbit Netherlands B.V. te gebruiken, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Fitbit Netherlands B.V. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Fitbit Netherlands B.V. lijdt. ICS garandeert niet dat Fitbit Netherlands B.V. voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.