40% Korting op ESET Parental Control

ESET Parental Control

  • Beheer het gebruik van apps
  • Beheer ongepaste webinhoud
  • Ontvang volledige rapportages

Profiteer nu

Beveilig uw digitale wereld en die van uw kind

Bescherm uw kinderen online vol vertrouwen met ESET Parental Control. Met ESET Parental Control kunt u door middel van de verschillende functies uw kind veilig gebruik laten maken van de digitale wereld via een smartphone of tablet. U kunt bijvoorbeeld instellen welke applicaties uw kind mag gebruiken en hoeveel tijd hieraan besteed mag worden. Daarnaast kunt u met de functies webbeveiliging en veilig zoeken alleen gepaste websites en zoekresultaten tonen. Weet u niet waar uw kind zich bevindt? Dan kunt u de huidige locatie bekijken via ‘zoek je kind’ en ‘geofencing’. U ontvangt ook wekelijkse rapportages, zodat u gemakkelijk kunt doornemen wat ESET Parental Control voor u heeft gedaan.

Wilt u uw kind met een gerust hart laten genieten van de digitale wereld? Als ICS Card-houder ontvangt u 40% korting op ESET Parental Control. Voor een licentie van 1 jaar en 1 apparaat betaalt u slechts € 11,99 in plaats van € 19,99.

Hoe werkt het?

ICS Card-houders kunnen ESET Parental Control met korting kopen via de speciale actiewebsite. Deze vindt u als u bent ingelogd op Mijn ICS.

Over ESET

ESET begon als pionier op het gebied van antivirus bescherming, door een bekroonde detectie software te creëren. Nu is het doel van ESET om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. ESET is hier om computers en apparaten te beschermen, maar ook om familiefotos, persoonlijke- of bedrijfsgegevens veilig te houden.

Vandaag de dag biedt ESET beveiligingsoplossingen in meer dan 200 landen aan bedrijven en consumenten om het meeste uit de digitale wereld te halen. ESET staat bekend om haar lage systeembelasting, gebruikersgemak en gratis service van lokale Nederlandstalige Customer Care team waar en wanneer u deze nodig heeft.

Actievoorwaarden
  • De aanbieding is geldig t/m 31 december 2020.
  • De aanbieding is exclusief voor ICS Card-houders en alleen geldig bij betaling met een ICS Card.
  • De aanbieding is alleen geldig als wordt besteld via de speciale actiepagina.
  • De ICS Card-houder kan meerdere keren gebruik maken van de aanbieding in de actieperiode.
  • De korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties en is niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor geld, andere producten en niet aanpasbaar.
  • Op reeds gemaakte bestellingen wordt geen restitutie verleend.
  • Partijen behouden zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen.
Vragen?

Voor informatie over de aanbieding neem contact op met ESET Nederland via telefoonnummer 0184-647730, het contactformulier of per e-mail ondersteuning@eset.nl.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van ESET Nederland B.V.. ESET Nederland B.V. is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van ESET Nederland B.V., komt er een overeenkomst tot stand tussen u en ESET Nederland B.V. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met ESET Nederland B.V. lijdt. ICS garandeert niet dat ESET Nederland B.V. voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.