Korting bij Pillows Hotels

20% korting bij Pillows Hotels

  • Korting op overnachting en ontbijt
  • In de mooiste steden van Nederland en België
  • Culinair genieten, met een gratis dessert

Log in voor de actiewebsite

Of u nu voor een nacht blijft, de stad verkent of pauzeert voor een kopje koffie, Pillows Hotels biedt gasten een thuis op spannende bestemmingen in Nederland en België.

Als ICS Card-houder ontvangt u 20% korting op een overnachting én ontbijt. Ontdek de mooiste steden van Nederland en België. Geniet van de culinaire beleving bij Pillows Hotels. De chefs trakteren u op bijzondere en hoogwaardige gastronomie. ICS Card-houder, ontvangen daarbij een dessert van het huis.

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding?

  1. Ga naar de speciale actiewebsite
  2. Boek uw hotel
  3. Reken af met uw ICS Card

Log in voor actiewebsite

Actievoorwaarden
  • De aanbieding is exclusief beschikbaar voor kaarthouders bij betaling met een ICS Card.
  • De aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2020, op basis van beschikbaarheid.
  • Op deze aanbieding zijn de algemene boekingsvoorwaarden van toepassing, deze vindt u op de boekingspagina van Pillows Hotels.
  • Op reeds bestaande boekingen kan achteraf geen korting meer worden verstrekt.
Vragen

Voor vragen over de aanbieding of boekingen kunt u telefonisch contact opnemen met +31 85 487 20 00 of via het e-mailadres: info@pillowshotels.com.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer
International Hotelmanagement Group B.V. is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit een Pillows Hotel te boeken, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en International Hotelmanagement Group B.V. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met International Hotelmanagement Group B.V. lijdt. ICS garandeert niet dat International Hotelmanagement Group B.V. voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.