Neolea olijfolie met korting

20% korting op Neolea olijfolie

 • Extra Vergine olijfolie van de beste kwaliteit
 • 100% puur, altijd vers en met een unieke smaak
 • Verpakt in een designfles van glas

Log in voor kortingscode

Neolea Extra Vergine Olijfolie: een èchte smaakmaker

Neolea’s Extra Vergine Olijfolie is een pure en verse olijfolie uit Griekenland, geliefd door menig sterrenchef. En met reden, want deze olijfolie bestaat voor 100% uit olie verkregen uit de Koroneiki olijf van dezelfde oogst en zelfde plek. Een hypermodern productieproces draagt bij aan de hoge kwaliteit en het behoud van alle geur en smaak van de olijf. Het resultaat is een prachtig geurende extra vergine olijfolie, vol antioxidanten die Neolea een zachte peper in de nasmaak geven.

Als ICS Card-houder ontvangt u 20% korting bij aanschaf van 2 flessen Neolea 500 ml en gratis verzending. U betaalt slechts € 27,96 voor 2 flessen (normaal is dit € 34,95).

Hoe maakt u gebruik van de aanbieding?

 1. Log in op Mijn ICS voor de kortingscode
 2. Ga naar de actiepagina en plaats uw bestelling
 3. Vul de kortingscode in
 4. Reken af met uw ICS Card
Actievoorwaarden
 • De aanbieding geldt tot en met 31 december 2019.
 • De aanbieding geldt alleen bij een bestelling via www.neolea.com.
 • De aanbieding is alleen geldig op een bestelling van 2 flessen Neolea 500 ml en niet op overige producten en aantallen op www.neolea.com.
 • De aanbieding is exclusief voor ICS Card-houders en alleen geldig bij betaling met een ICS Card.
 • ICS Card-houders kunnen tijdens de actieperiode meerdere keren gebruik maken van de aanbieding.
 • De korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties en is niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor geld, andere producten en niet aanpasbaar.
 • Op reeds gemaakte bestellingen wordt geen restitutie verleend.
 • Partijen behouden zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen.
Vragen?

Voor meer informatie over de aanbieding kunt u het contactformulier invullen of mailen naar hello@neolea.com.

Voor overige vragen neem contact op met de ICS Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Neolea Holding B.V. Neolea Holding B.V. is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Neolea Holding B.V., komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Neolea Holding B.V. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Neolea Holding B.V. lijdt. ICS garandeert niet dat Neolea Holding B.V. voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.