20% korting op Neolea Olijfolie en Zout

Echte kwaliteitsproducten

 • 100% puur en van de meest verse oogst
 • Verpakt in een prachtige design verpakking
 • Innovatief productieproces om alle smaken te behouden

Log in voor de kortingscode

Voeg smaak toe aan ieder gerecht

Met Neolea’s Olijfolie en Zout voegt u smaak toe aan ieder gerecht. Neolea is een fine food merk uit Griekenland, met heerlijke smaakmakers in prachtige design verpakkingen.

De extra vergine olijfolie van Neolea is een pure en verse olijfolie, geliefd door menig sterrenchef. En met reden, want deze olijfolie bestaat voor 100% uit olie verkregen uit de Koroneiki olijf van dezelfde oogst. Een hypermodern productieproces draagt bij aan het behoud van alle geur en smaak van de olijf en resulteert in een prachtig geurende olijfolie, vol antioxidanten. Neolea’s olijfolie is beschikbaar in verschillende verpakkingsformaten.

Sinds begin 2020 biedt Neolea ook een unieke lijn van verschillende zout smaken. Dit zout wordt hand geoogst uit de Griekse Egeïsche Zee. Naast Puur is er ook Gerookt, Citrus en Mediterane Kruiden Zout.

Geen wonder dat toutes culinair in zowel Nederland als de rest van de wereld wegloopt met dit prachtige merk.

ICS Card-houders krijgen exclusief 20% korting op het gehele assortiment van Neolea (exclusief de Neolea Chefs Box en eventueel andere samengestelde pakketten). Voor een fles olijfolie van 500ml betaalt u dan € 15,16 (normaal € 18,95).

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding?

 1. Plaats uw bestelling op www.neolea.com
 2. Vul bij het afrekenen de kortingscode in (log in op Mijn ICS voor de kortingscode)
 3. Reken af met uw ICS Card.

Log in voor de kortingscode

 

Voorwaarden
 • De aanbieding geldt tot en met 31 december 2020.
 • De aanbieding geldt alleen bij bestelling via neolea.com.
 • De aanbieding is geldig op alle Neolea producten, exclusief de Neolea Chefs Box en eventueel andere samengestelde pakketten.
 • De aanbieding is exclusief voor ICS Card-houders en alleen geldig bij betaling met ICS Card.
 • De minimale bestelwaarde is € 15,-.
 • Geen verzendkosten vanaf € 18,95. Bij een bestelwaarde onder de € 18,95 worden er € 3,50 verzendkosten in rekening gebracht.
 • De ICS Card-houder kan gedurende de actieperiode meerdere keren gebruik maken van de aanbieding.
 • De korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties en is niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor geld, andere producten en niet aanpasbaar.
 • Op reeds gemaakte bestellingen wordt geen restitutie verleend.
 • Partijen behouden zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen.
Vragen?

Voor meer informatie over de aanbieding kunt u terecht het contactformulier invullen of mailen naar hello@neolea.com.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Neolea Holding B.V.. Neolea Holding B.V. is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Neolea Holding B.V., komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Neolea Holding B.V.. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Neolea Holding B.V. lijdt. ICS garandeert niet dat Neolea Holding B.V. voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.