Nu eenvoudig parkeren met uw ICS Card

Voordeel met Yellowbrick

 • Gratis registratie, geen verplicht abonnement
 • Achteraf betalen via uw ICS Card
 • Korting op start- en stoptarief

Registreer nu

Extra voordelig bricken

Dankzij de samenwerking met Yellowbrick kunt u als ICS Card-houder extra voordelig bricken. Met Yellowbrick start en stopt u de parkeertijd met uw mobiele telefoon of app! U betaalt voor de werkelijk geparkeerde tijd, dus geen parkeerboetes of weggegooide euro’s meer. Alleen als u zich als ICS Card-houder via deze website registreert voor Yellowbrick profiteert u van onderstaande voordelen:

 • Gratis registratie (normaal € 10,-), geen verplicht abonnement
 • Achteraf betalen via uw ICS Card (zonder creditcardtoeslag)
 • Korting op start- en stoptarief (u betaalt € 0,29* in plaats van € 0,34) en de eerste 10 keer starten en stoppen is in het eerste jaar na registratie gratis. U betaalt uiteraard wel het geldende parkeertarief voor de tijd dat u heeft geparkeerd.

Registreren

Alleen als u zich als ICS Card-houder vanuit deze website registreert voor Yellowbrick profiteert u van bovengenoemde voordelen. Na registratie ontvangt u de gegevens waarmee u kunt inloggen op uw persoonlijke pagina. U kunt direct gebruikmaken van uw parkeervoordeel.

Zo werkt Yellowbrick
 • Parkeer uw auto in één van de steden waar Yellowbrick actief is.
 • Start het parkeren via 088 - 274 25 36 (lokaal tarief) of via de gratis Yellowbrick parkeer-app.
 • Voer de zonecode in die vermeld staat op het blauwe P-bord boven de parkeerautomaat.
 • Stop de parkeertijd weer door te bellen of de app te gebruiken. U betaalt alleen voor de tijd die u heeft geparkeerd.
 • Registratiekosten extra gebruiker: U betaalt voor een nieuw account geen registratiekosten, maar voor het toevoegen van een extra gebruiker aan uw account wordt € 5,- in rekening gebracht.

Uw parkeerkosten worden automatisch afgeschreven van uw ICS Card. In 'Mijn Yellowbrick' heeft u direct inzage in uw parkeertransacties.

U kunt op dit moment al in meer dan 140 gemeentes bricken.

De aanbieding geldt alleen voor parkeren op straat en bij Schiphol. Parkeren bij Q-Park is uitgesloten, u ontvangt dus geen P+ pas om te bricken bij Q-Park.

Lees meer over hoe Yellowbrick werkt.

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen bij Yellowbrick gebruikmaken van voordelig parkeren met de mobiele telefoon of een app. Yellowbrick is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Yellowbrick, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Yellowbrick. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Yellowbrick lijdt.