Grenzeloze gebruiksmogelijkheden

Vakantie

Voor het boeken van vliegtickets of hotels is een Card van ICS natuurlijk een ideaal betaalmiddel. Maar ook tijdens uw vakantie is uw Card vaak onmisbaar. Die leuke souvenir betaalt u veilig en eenvoudig met uw Card.

Shoppen

Ga lekker shoppen en reken veilig en snel af met uw Card. Want met een Card van ICS kunt u wereldwijd in alle winkels waar u het Visa- of Mastercard-logo ziet betalen. Eenvoudig met uw pincode of contactloos.

Online

Ook online aankopen doet u gemakkelijk en veilig met uw Card. Bovendien profiteert u van de 180 dagen Aankoopverzekering en de Aflevergarantie. Betaal online dus altijd met uw Card, bij buitenlandse én Nederlandse webshops.

Elektronica en sieraden

Sieraden of elektronica zijn vaak een dure aanschaf. Als u deze betaalt met uw Card zijn uw spullen direct verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Bekijk de Algemene Voorwaarden

Tickets

Tickets voor het theater, een concert of festival koopt u vaak ver vooruit. Dan is het slim om deze te betalen met uw Card. Als het event wordt afgelast, kunt u namelijk uw geld terugkrijgen door een betwisting in te dienen.

Uit eten

Gaat u lunchen of dineren buiten de deur? Zowel in Nederland als in het buitenland betaalt u de rekening eenvoudig met uw Card. U hoeft alleen uw pincode in te toetsen of uw handtekening te zetten.

Auto huren

Huurt u wel eens een auto? Als u met uw ICS Card een auto huurt, hoeft u geen contante borg te betalen. En als er na de verhuurperiode geen aanspraak gemaakt hoeft te worden op de borg, dan vervalt de reservering automatisch.

Tanken

Tanken gaat gemakkelijk en snel als u betaalt met uw Card. Daarnaast bent u met uw Card vrijwel verzekerd dat u kunt tanken bij de goedkopere, onbemande benzinestations. Dat scheelt tijd en geld!

Parkeren

In parkeergarages is uw Card een handig betaalmiddel. U kunt uw Card namelijk gebruiken als uitrijkaart. Dus nooit meer wachten in de rij voor de betaalautomaat en geen risico meer op een verloren uitrijkaart!

Geld opnemen

In het buitenland kunt u niet overal met uw pinpas pinnen. Met uw Card kunt u wel bijna overal contant geld opnemen bij geldautomaten met het Visa- of Mastercard-logo. Let op: hier zijn kosten aan verbonden.

Abonnementen

Ook uw telefoonabonnement, een abonnement op een tijdschrift of uw Spotify-abonnement betaalt u eenvoudig met uw creditcard. U heeft daar dan geen omkijken meer naar.

Tolwegen

Komt u op uw route een tolweg tegen? Neem uw ICS Card mee. In veel gevallen zijn er speciale, vaak kortere rijen voor betaling met creditcards. Daarnaast voorkomt u gedoe met contant geld en weigerende betaalpassen.

Waar wordt de Card het meest voor gebruikt?

Top 5 Card-gebruik

 

 

  1. Hotels
  2. Kleding
  3. Vakanties
  4. Vliegtickets
  5. Warenhuizen en bouwmarkten