Ontvang exclusieve voordelen bij de Visa World Card Platinum

Voordelen World Card Platinum

 • Wereldwijde Doorlopende Reisverzekering
 • Aankoopverzekering van 365 dagen
 • Extra Platinum Card voor uw partner of gezinslid
 • Ook voor uw dagelijkse (supermarkt)uitgaven
Vraag nu de World Card Platinum aan
 Exclusieve Card met vele extra's

Exclusieve Card met vele extra's

Speciaal voor u als World Card-houder hebben we een zeer interessant aanbod: de World Card Platinum. De exclusieve World Card Platinum biedt een aantal bijzondere extra's, waardoor u van nog meer betaalgemak geniet.

Kenmerken van de World Card Platinum

 • Zeer uitgebreide Doorlopende Reisverzekering

  De Doorlopende Reisverzekering biedt u wereldwijde dekking, onder meer bij reisongevallen, hulpverlening, vluchtvertraging, wintersport en watersport. Ook in Nederland zijn uw vooraf geboekte overnachtingen voor u én uw meereizende gezinsleden verzekerd. Deze verzekering geldt ook als u de reis niet heeft betaald met de World Card Platinum.

 • Medische en Juridische Verwijsdienst

  Bij spoedeisende problemen is het belangrijk dat u snel deskundige ondersteuning krijgt. Dan kunt u altijd een beroep doen op de Medische en Juridische Verwijsdienst. De Verwijsdiensten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

 • Extra Platinum Card kosteloos

  Uw partner en/of gezinsleden vanaf achttien jaar kunnen ook wereldwijd betalen met een Extra Card. Heeft u al een Extra Card? Dan wordt deze bij de overstap naar de World Card Platinum automatisch mee omgezet en betaalt u hier niet meer voor.

Meer voordelen van de World Card Platinum

Ook voor dagelijkse (supermarkt)uitgaven dankzij V PAY

De World Card Platinum is voorzien van V PAY,  waarmee u ook kunt betalen op plaatsen waar u eerst alleen kon pinnen met uw bankpas. Bijvoorbeeld in supermarkten, bij de groenteboer of in de kantine van de sportclub. Zo kunt u al uw dagelijkse uitgaven met dezelfde Card doen.

Aankoopverzekering 365 dagen

De World Card Gold biedt u een Aankoopverzekering van 1 jaar. Daarmee zijn vrijwel al uw aankopen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Hogere bestedingslimiet mogelijk

Als u overstapt naar de World Card Platinum, behoudt u uw huidige bestedingslimiet. Zodra u uw nieuwe Card in huis heeft, kunt u uw bestedingslimiet kosteloos verhogen door een limietverhoging aan te vragen. Wij toetsen dan of deze limiet past bij uw financiële situatie. Een limietverhoging kunt u eenvoudig aanvragen als u bent ingelogd op Mijn ICS.

Actievoorwaarden

Deze actie is uitgeschreven door International Card Services BV, Wisselwerking 32, 1112 XP te Diemen (hierna: ICS).

 • Deze actie loopt tot en met 31 december 2019.
 • Deze actie geldt niet voor (de aanvraag van) een Extra Card.
 • Indien u reeds in het bezit bent, of in de afgelopen 12 maanden in het bezit bent geweest van een World Card Platinum, bent u uitgesloten van deelname aan deze actie.
 • U kunt slechts één keer deelnemen aan deze actie en deze actie geldt niet in combinatie met andere lopende acties.
 • ICS behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of deze actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist.

De World Card Platinum aanvragen

 • Het aanvragen van een World Card Platinum is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Nederland, ouder bent dan 18 jaar en een netto maandinkomen van minimaal € 1.250,- heeft.
 • Het eerste jaar betaalt u € 77,- voor de World Card Platinum. Daarna is de jaarlijkse bijdrage € 154,-.
 • De korting op de jaarlijkse bijdrage in het eerste jaar wordt automatisch verrekend.

Vragen over de actie

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over deze actie kunt u zich richten tot International Card Services BV, Postbus 23225, 1100 DS te Diemen.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden (pdf)

Vragen?

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over de World Card Platinum kunt u contact opnemen met de ICS Servicedesk.

Naar de ICS Servicedesk

Stap over op de World Card Platinum

Als u nu de World Card Platinum aanvraagt, krijgt u het eerste jaar 50% korting op de jaarbijdrage! U betaalt dan het eerste jaar voor de exclusieve World Card Platinum slechts € 77,- (daarna betaalt u € 154,- per jaar).

Overstappen naar de World Card Platinum is heel eenvoudig. Log via onderstaande knop in op Mijn ICS en vul uw gegevens in.

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn ICS.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen