Doorlopende Annuleringsverzekering World Card Platinum

Speciaal voor World Card Platinum-houders is er de Doorlopende Annuleringsverzekering. Moet u een reis annuleren of afbreken door een ernstige ziekte of het overlijden van een naast familielid? Dan worden de kosten van uw reis vergoed.

Let op: De World Card Platinum heeft standaard een Doorlopende Reisverzekering. Deze kon u voorheen optioneel uitbreiden met een Doorlopende Annuleringsverzekering. De optie tot uitbreiding met een Doorlopende Annuleringsverzekering is nu niet meer apart af te sluiten.

Dekking Doorlopende Annuleringsverzekering

  • Bij een ernstige ziekte of het overlijden van de Card-houder, meereizende verzekerde of een naast familielid in de eerste of tweede graad. 
  • Wanneer u dringend terug moet omdat er brand of een inbraak is geweest in uw woning of zaak.
  • Wanneer een verzekerde buiten zijn schuld er niet in slaagt tijdig een benodigd visum te krijgen.
  • Wanneer van de reis moet worden afgezien omdat een verzekerde op medisch advies geen verplichte vaccinatie kan ondergaan of voor de reis verplichte medicijnen kan innemen.
  • Wanneer de auto (geen huurauto) waarmee u op vakantie wilt gaan binnen 14 dagen voor vertrek gestolen wordt of onbruikbaar raakt als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding.

Eén premie voor het hele gezin

  • Voor € 274,65 per jaar bent u niet alleen zelf verzekerd, maar automatisch ook uw partner en alle meereizende kinderen tot 27 jaar tot een bedrag van € 2.500,- per persoon en € 10.000,- per reis. De jaarlijkse bijdrage voor deze verzekering is inclusief 25% provisie.
  • Voor € 412,53 per jaar bent u, uw partner en alle meereizende kinderen tot 27 jaar, verzekerd tot een bedrag van € 3.750,- per persoon en € 15.000,- per reis. De jaarlijkse bijdrage voor deze verzekering is inclusief 25% provisie.
  • Reizen er andere kinderen mee, zoals vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, dan zijn maximaal twee van deze kinderen gratis meeverzekerd zolang ze jonger zijn dan 19 jaar.
  • Heeft u al een reisverzekering? Controleer dan goed wat is meeverzekerd in uw eigen reisverzekering. Zo voorkomt u dat u dubbel, onderverzekerd of niet verzekerd bent.
Meer informatie

Polisvoorwaarden Doorlopende Annuleringsverzekering World Card Platinum (pdf)

Brochure Productwijzer Reis- en annuleringsverzekering (pdf)

Vragen?

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over de Doorlopende Annuleringsverzekering World Card Platinum kunt u contact opnemen met de ICS Servicedesk.

Naar de ICS Servicedesk