Garmin Pay voor smartwatches binnenkort beschikbaar voor ICS Mastercards

30 oktober 2018

De ICS Mastercard heeft u straks niet alleen meer in uw portemonnee, maar ook om uw pols. Met Garmin Pay is het mogelijk om met uw Mastercard via uw smartwatch contactloos te betalen.

Garmin Pay voor smartwatches binnenkort beschikbaar voor ICS Mastercards

Dinsdag 30 oktober kondigde Garmin, samen met Mastercard en Fitpay, de introductie van Garmin Pay op de Nederlandse markt aan. Garmin Pay past bij de ambitie van ICS om betalen op innovatieve manieren mogelijk te maken. De ICS Mastercard heeft u straks niet alleen meer in uw portemonnee, maar ook om uw pols. 

U kunt met een smartwatch niet alleen snel, eenvoudig en veilig betalen. U profiteert ook nog eens van de voordelen die bij een creditcard horen, zoals een Aankoopverzekering tegen verlies, diefstal en schade tijdens de eerste 180 dagen. Binnen enkele weken kunt u als Mastercard klant met uw Garmin smartwatch contactloos betalen.

Nieuwsarchief: