Annulering reizen Thomas Cook en Neckermann

24 september 2019

Heeft u een vakantie geboekt bij Thomas Cook of Neckermann? En is deze vakantie onlangs geannuleerd? Weet dan dat u voor geboekte pakketreizen een beroep kunt doen op de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Chartervluchten of lijnvluchten vallen niet onder de SGR garantieregeling. Dus heeft u uw vliegtickets rechtstreeks geboekt met uw ICS Card bij Thomas Cook of Neckermann? Dan kunt u een betwistingsprocedure starten. ICS kan dan namens u het geld terughalen dat u betaalde voor de vliegtickets.

Onderneem de volgende stappen:

  1. Vul een betwistingsformulier in en stuur het, samen met een bewijsstuk van uw geannuleerde boeking bij Thomas Cook, naar ICS. Hiermee kunnen wij de betwisting in behandeling nemen.
  2. Op het moment dat de betwisting aan alle voorwaarden voldoet, haalt ICS het door u betaalde bedrag terug en corrigeert ICS uw creditcard voor het transactiebedrag.

Stuur op tijd uw gegevens in

Een betwistingsprocedure moet binnen drie maanden na de annulering worden gestart. Wij ontvangen uw betwistingsformulier en gevraagde bewijsstukken daarom graag zo spoedig mogelijk!

Nieuwsarchief: