Laptop stuk? Zo kunt u snel weer aan de slag

20 april 2020

Thuisblijven is voor velen voorlopig de nieuwe realiteit. De één werkt vanuit huis, de ander benut de extra tijd om eindelijk eens wat klusjes op te pakken. Ouders zijn plotseling ook leraar en geven digitaal aangeleverde schoollessen aan hun kinderen. De laptop is onmisbaar. In sommige gevallen worden zelfs extra computers gekocht om de coronatijd door te komen. Als daar een ongeluk mee gebeurt...

Koffie over het toetsenbord

Het is de schrik van elke ouder. Net een nieuwe laptop gekocht voor school of werk, stoot uw zoon of dochter per ongeluk uw koffie over het toetsenbord. Het scherm gaat op zwart, het geluid is weg; de laptop valt uit en is onbruikbaar geworden. Dat is balen! Maar gelukkig is er een oplossing.

Een nieuwe laptop zonder grote investering

Als u de laptop met uw creditcard heeft betaald, kunt u makkelijk een nieuwe aanschaffen. Vrijwel al uw creditcardaankopen zijn namelijk verzekerd voor schade door eigen toedoen (of van uw kinderen). Met deze aankoopgarantie van ICS is uw aankoop automatisch 180 dagen verzekerd in gevallen van verlies, beschadiging of diefstal. In sommige gevallen geldt zelfs een termijn van 365 dagen. ICS stort het aankoopbedrag terug, zodat u zorgeloos een vervangend product kunt bestellen. En gewoon weer aan het werk kunt. Hierbij geldt een eigen risico (tussen de €25,- en €50,-) en een maximumvergoeding voor laptops (€750,- - €1000,-) afhankelijk van de dekking op uw creditcard.

Wilt u een claim indienen? Let dan op het volgende:

  • Kijk eerst of een andere verzekering de schade dekt, zoals uw inboedelverzekering.
  • Heeft u daar geen dekking? Neem dan contact op met de de ICS Servicedesk, het telefoonnummer staat achterop uw creditcard.

Is uw claim ingediend? Wij controleren of uw aankoop in aanmerking komt voor een vergoeding. Als dit het geval is, delen wij het schadeformulier, de polisvoorwaarden en vervolgstappen om uw claim zorgvuldig af te handelen.

Nieuwsarchief: