Veilig online shoppen met uw ICS Card

Onbezorgd online shoppen

Zeker nu we nóg meer online shoppen dan normaal, is het extra belangrijk dat we dat zo veilig mogelijk doen. Gelukkig is uw ICS Card het veiligste betaalmiddel! Lees hieronder waarom.

  1. Aankopen met Aflevergarantie

1. Aankopen met Aflevergarantie

Vrijwel alle aankopen die u doet met uw ICS Card zijn standaard beschermd met de Aflevergarantie. Als u online schoenen heeft besteld en deze worden niet of verkeerd geleverd, dan draaien wij de betaling terug. U hoeft dan niets te betalen.

"Bij ICS ben je ook gedekt voor nepartikelen." Lees meer >

Edward: "De webshop waar ik drie polo’s had besteld, leek hartstikke echt. Maar toen ik de bestelling plaatste, werd ik ineens doorgelinkt naar een Chinese partij. De geleverde polo’s waren nep en de maten klopten niet. Gelukkig kreeg ik via ICS mijn geld terug, want bij ICS ben je ook gedekt voor nepartikelen. Ze hebben me geweldig geholpen."

  2. Uw aankopen wereldwijd verzekerd

2. Uw aankopen wereldwijd verzekerd

Heeft u online een product gekocht en heeft u dat kapot laten vallen? Met uw ICS Card heeft u standaard een Aankoopverzekering. Daarmee zijn vrijwel al uw (online) aankopen wereldwijd minimaal 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging.

"Gelukkig konden we via ICS het aankoopbedrag terugkrijgen." Lees meer >

Wim: “Mijn zoon fietste door Amsterdam, toen er twee jongens op een scooter zijn zonnebril hardhandig van zijn hoofd trokken. Die bril had hij van mij gekregen. Het was best een duur ding. Gelukkig had ik betaald met mijn creditcard en konden we via ICS het aankoopbedrag terugkrijgen."

  3. Fraudepreventie 24/7

3. Fraudepreventie 24/7

Veiligheid staat voorop wanneer u uw creditcard gebruikt. Daar moet u als klant op kunnen vertrouwen. ICS stelt alles in het werk om dit te garanderen. Zo monitoren wij dag en nacht alle transacties en nemen wij bij een verdachte transactie direct contact met u op. Lees meer over het Fraudebestrijdingsteam en de bestrijding van phishing mails.

"ICS nam contact op om na te gaan of ik daar daadwerkelijk was." Lees meer >

Simone: "Toen mijn creditcard ineens in Australië werd gebruikt, nam ICS contact met mij op om na te gaan of ik daar op dat moment daadwerkelijk was. Dat was niet zo, want ik was gewoon thuis. Een veilig gevoel en zo is fraude voorkomen.”

  4. Makkelijker betalen met de app

4. Makkelijker betalen met de app

Online betalen met uw creditcard is nu nog makkelijker via de ICS Creditcard app. Met een klik in de app en uw vingerafdruk kunt u uw online aankoop goedkeuren. Dat is nog eens makkelijk én heel veilig! Ook heeft u met de app altijd en overal inzicht in uw uitgaven en bestedingsruimte. Download nu de app.

"Met de ICS Creditcard app is betalen met mijn creditcard nog makkelijker." Lees meer >

Lara: "Nu ik de app gedownload heb, is betalen met mijn creditcard nog makkelijker. Kleding online kopen, betaling goedkeuren in de app en dus geen apart kastje wat ik altijd moet zoeken." 

  5. Betalen wanneer het u uitkomt

5. Betalen wanneer het u uitkomt

Met uw ICS Card kunt u zonder extra kosten gebruik maken van de standaard uitgestelde betaling. Een aankoop met uw creditcard hoeft u namelijk pas na 21 dagen terug te betalen. Zo heeft u net even wat extra bestedingsruimte.

"Met onverwacht grote uitgaven komt het goed uit." Lees meer >

Dirk: "In februari had ik onverwachts een paar grote uitgaven. Mijn wasmachine ging kapot en de rekening van de autogarage viel een stuk hoger uit. Toen was het wel fijn dat ik 2 weken kon wachten met het betalen van mijn creditcardrekening tot mijn loon weer was gestort.”

  6. Interessante online aanbiedingen

6. Interessante online aanbiedingen

Vanuit huis uw maaltijden bestellen, doet u nu misschien wat vaker. En wilt u het in huis gezellig maken met iets aan de muur of een bos bloemen? Als ICS Card-houder bestelt u deze en andere producten met korting zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Speciaal voor u!

"Interessante aanbiedingen voor velen." Lees meer >

Een Card-houder: "Duidelijke, maar vooral interessante aanbiedingen voor velen."