Rekeningoverzicht (online) betalen

Als u bent ingelogd op Mijn ICS of in de ICS App ziet u een overzicht met het bedrag dat u nog kunt besteden en uw openstaande saldo. U ziet ook of u aan uw betaalverplichting heeft voldaan of niet. Een openstaand saldo kunt u terugbetalen op de manier die het beste bij u past.

Uw rekeningoverzicht betalen met of zonder rente

U kunt het openstaande bedrag direct terugbetalen, of in termijnen. U vindt de uiterste betaaldatum op uw rekeningoverzicht.

 1. Elke maand het hele bedrag terugbetalen
  Als u het openstaande saldo binnen 21 dagen helemaal terugbetaalt, betaalt u geen rente.
 2. Terugbetalen in termijnen
  Heeft u een Gespreid Betalen Faciliteit en lost u in maandelijkse termijnen af? Dan betaalt u wel rente: 14% op jaarbasis.

Meer over de Gespreid Betalen Faciliteit

Meer over rente en kosten van uw Card

Hoe betaal ik openstaande bedragen terug?

U kunt op de volgende manieren uw rekeningoverzicht betalen. Net wat u handig vindt.

 1. Terugbetalen in Mijn ICS
  Via Mijn ICS doet u uw (extra) betaling voortaan via iDEAL. De betaling wordt verwerkt zodat u weer gebruik kunt maken van uw bestedingsruimte. Heeft u geen openstaand saldo? Lees dan meer over extra geld op uw rekeningoverzicht zetten.
 2. Terugbetalen met de ICS App
  Bij 'Overzicht' in de ICS App ziet u hoeveel u heeft besteed. U kunt uw rekeningoverzicht meteen betalen met de app. Heeft u onze app al gedownload? Meer over de ICS App.
 3. Automatische incasso
  Wilt u zeker weten dat u op tijd betaalt, zonder dat u iets hoeft te doen? Kies dan voor een automatische incasso. Dan schrijven wij het openstaande bedrag van uw bankrekening. Dit gebeurt maandelijks, 5 tot 7 werkdagen nadat uw nieuwe rekeningoverzicht online staat. Ontvangt u nog papieren afschriften? Dan wordt het bedrag 5 tot 7 werkdagen nadat wij uw rekeningoverzicht opmaken afgeschreven.
 4. Terugbetalen via internetbankieren
  U kunt ook betalen via internetbankieren. Dit is vooral handig als u Mijn ICS nog niet gebruikt, of als wij uw bankrekeningnummer nog niet hebben. Bekijk hier onze rekeningnummers.

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is bijgeschreven?

 • Mijn ICS: vrijwel direct
 • ICS App: per direct (oude app: 1 tot 11 werkdagen)
 • Automatische incasso: gemiddeld 5 werkdagen
 • Internetbankieren: gemiddeld 2 werkdagen

Betalingsregeling

Verwacht u dat u het minimaal te betalen bedrag op uw rekeningoverzicht niet kunt betalen? Of is uw ICS Card geblokkeerd in verband met een betaalachterstand? Dan is het belangrijk dat u er vroeg bij bent om het probleem op te lossen. Neem contact op met ons.